Правилата

Go down

Правилата             Empty Правилата

Post by Emoran on Sat Oct 15, 2016 11:50 am

RULES

1. Постояното съживяване на герой е забранено
2. Способности които забраняват всякакъв вид използване на способности са забранени. Silence-и и подобни са позволени но трябва да стоят мин 1 или максимум 2 коментара на потърпевшия. Разбира се с 2 трябва да е по-силна способноста която го причинява. 3 e абсолютният макс на сайлънса който е позволен само за босове.
3. Безкрайните stats са забранени. За босове са позволени но с мерки.
4. Забранена е имунизацията към неща към които героят няма контрол. Примерно огнен магьосник да е имунизиран към тъмнина или обраното.
5. Ако две неунищожими неща се сблъскат изчезват и двете. Така не се променят способностите и тяхното действие, а просто намираме начин да се контрират.
6. Слагането на бъфове, дебъфове и тн които да не могат да бъдат премахвани от човека на който са сложени са забранени.  
7. Ако убиец на демони се бие с демон герой. Той ще има надмощие. Звучи логично. Същото се отнася и за останалите същества освен за хората.
8. Забранено е използването на същите способности като другия. Подобни умения са забранени освен ако бос не направи някаква реплика.
9. Старайте се да имате различни способности. Всеки си има нещо специално което никой друг няма и никой друг не може да има свойствата му. Спазването на 9то правило е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО колкото и останалите. Ако някой копира нещо, другия направо да си каже.
10. Коментари и действия които напълно игнорират това което другият е писал са напълно забранени. Да се опита да обясни как действа е позволено, но да напише нещо като "Dodge-ва го" при положение, че другия е писал 20 реда е забранено.
11. Penetration>Reflect - Това е с цел да няма напълно имунизирани герои. Дори босовете не могат да са напълно имунизирани.
12. Слагането на бъфове, дебъфове, маркове и каквото и да е с щракането на пръсти е забранено. Нека е по-трудно.
13. Способности които позволяват на героя да реже през всичко са позволени. Нека обаче не преовеличава с тяхната сила. Подобно нещо ще е полезно с/у бос, но нека не се опита да го instakill-не.
14. Способности от типа на "щраквам с пръсти - мъртъв си" са забранени.
15. Намесването на социалния живот във форума е забранено. Ако нещо ви дразни просто споделете преди да продължим нататък
16. Кат се наруши правило по време на битка коментара се игнорира и другия има правото да нанесе една атака за наказание ( атаката не трябва да е instakill ). Aко се наруши повторно, вече може да е instakill. Ако нарушенията са поради факта, че някое правило не е разбрано, споделете ще го обмислим заедно преди да продължим.
17. Съществуването на способности хранещи се с други способности, елементи, материали и така нататък е позволено.
18. Забранено е притежанието на няколко героя с такава способност. Или поне всеки да има по 1 или 1 герой да има по много, но да не е Immune към всичко.
19. Антигероите влизат в това число просто доколкото да не са неунищожими и безсмъртни.
20. Копирането на подобен тип способности за храненето е забранено.
21. Когато използвате атака която ако уцели ще причини дебъфове и тн. Напишете предварително. Не някво "Тъй като го уцели е безполезен". Разбрахте ме.
22. Забранени са неща като "Това може да се махне само по този начин"
23. Битките м/у герои на двама участника е забранено освен ако няма вражда. Враждата не трябва да продължава в надпревара м/у учасниците кои ще бъде по-силен от другия. Въпреки това ще бъде направена отделна дискусия за битки които да не нарушават историята ако нещо се прецака. В главната история ще има главно битки с/у босове тъй като те могат да бъдат силни. Въпросните босове трябва да се съобразяват с уменията на другите или поне как работят. Примерно ако нещо не може да бъде контролирано без определено нещо, босът няма право да го отнеме или използва ако това нещо го няма той самия.
24. Гледайте да има колкото се може повече атаки отколкото CC. Например стоенето надалеч и стрелянето със стънове и дебъфове е забранено. Гледайте да описвате атаките си колкото се може повече.
25. Злодеи/босове мога да станат добри, но трябва да са по-слаби отколкото когато са босове. Ако са били ОП значи много по-слаби.
26. Когато някой герой си казва името на магията примерно "Име Извършване" се има в предвид, че ги прави по едно и също време. Това е по-точно уточнение да не се правят действия като "Преди да си каже магията го удря в лицеот".


Last edited by Emoran on Mon Feb 19, 2018 8:16 pm; edited 3 times in total
Emoran
Emoran
Admin

Posts : 3640
Join date : 2016-08-10
Age : 19

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum